torsdag 25 juni 2009

Kampanj på innerblöjor i butiken

Vi har kampanjerbjudande i butiken med minst 10% rabatt på tre innerblöjor. Kampanjen gäller följande blöjor:

HempHour Extra formsydd, ekologisk innerblöja. Bäst i test i vårt absorptionstest med otroliga 5,5dl! En favorit av tålig hampa, mjuk bambu och ekologisk bomull och med kardborrknäppning. Två storlekar S/M och L/XL, flera färger, ord pris 215kr, kampanjpris 195kr.

AirHour Inner Pocket är en unik formsydd ekologisk one-size innerblöja med mycket god passform, ett inre stay-dry-skikt och unika läckagebarriärer. En storlek passar hela blöjperioden och alla blöjsyskon! Knäpps lätt med snaps. Blöjan är i sig inte särskilt absorberande (men ändå jämförbar med en klassisk vikblöja) utan är designad med en ficka där du enkelt lägger till de inlägg som passar för varje barn och situation. Snabbtorkande. En storlek, flera färger, ord pris 195kr, kampanjpris 175kr.

Muksut Innerblöja i bambu är en gladrandig bambu-mjuk innerblöja med en absorptionsförmåga och passform som snabbt blivit en favorit hos många av våra kunder. Blöjan knäpps med kardborrband och har en ficka där man enkelt stoppar i extra inlägg - om de behövs. Två storlekar S/M och L/XL, flera färger, ord pris 280kr, kampanjpris 250kr.

Glad sommar! pinkgreen.se