tisdag 10 mars 2009

Vikblöjor i butiken!

En fyrkant på 80*80cm är lätt att tvätta, snabb att få torr och kan vikas enkelt - eller konstfullt - till en bra, bekväm och mycket prisvärd blöja till barn i alla storlekar! Vi har tagit hem den i oblekt bomull som är rutvävd för hög absorption och som en snappi fäster bra i!
Kan användas både som innerblöja och inlägg - eller som något helt annat!

Muksut Rutvävd vikblöja 80*80cm i 100% oblekt bomull.

Hur viker man?
Vikblöjorna levereras med tydliga bildbeskrivningar av två populära vikningar till spädbarn (trekantsvikning + drakvikning). I vår beskrivning av blöjan i butiken hittar du länkar till fler bildbeskrivningar över olika vikningar (som den här bredvid), samt länkar till några filmer på youtube som visar hur du gör! Även de mer konstfulla vikningarna går snabbt att lära när man ser någon annan göra det! Med några vikblöjor i skötväskan har du lakan, filtar, skötunderlägg, kräktrasor, handdukar, extrainlägg - och förstås blöjor - med dig!

Världens mest prisvärda blöja?
Vikblöjor är ett prisvärt sätt att kunna köpa tillräckligt många tygblöjor för att användas på heltid. Blöjkvadraten på 80*80 cm kan vikas att passa alla barn från nyfödd och uppåt, och vill du senare komplettera ditt blöjbestånd med andra modeller, så kan vikblöjorna användas som inlägg/extrainlägg eller som något annat.

Muksut Rutvävd vikblöja 80*80cm, säljs i fem-pack, 160-180kr/5 st beronde på antal.
Du får alla blöjor du behöver för 800kr! Köp till några snappis (15kr/st) och några ytterbyxor (från 85kr/st) och du är rustad för en hel blöjperiod!


Läs mer om Muksut Rutvävda Vikblöja i butiken (klicka här)! Läs mer om olika typer av tygblöjor här.
Läs om hur enkelt du kan prova en tygblöja nu (klicka här).

Välkommen till pinkgreen.se!