fredag 20 februari 2009

Ekologiska knytblöjor

En personlig favorit, den ekologiska knytblöjan HempHour Strap har vi precis just nu fått hem i helt nya färger som är otroligt tilltalande (på bilden de nuvarande färgerna)! Vi kommer att lägga ut de nya blöjorna och färgerna i butiken under helgen och försäljningen av dem börjar på måndag!

HempHour strap är sydd i en modell som är en hybrid mellan en formsydd innerblöja och en knytblöja. De är helekologiska - det finns inga onaturliga material någonstans som det gör i blöjor med snaps eller kardborrband. Vi som älskar knytblöjor älskar dem för anpassningsbarheten (de går att anpassa till alla kombinationer av tjocka/smala lår/rumpor/midjor), för att de håller inne mjölkbajs så bra så att vi slipper tvätta vår ullbyxor så ofta och för att knytbanden är den fästanordning som är smidigast och som skaver minst på barnet! Dessutom torkar de fort och passar lika bra på lillebror som på storasyster.


HempHour Strap tillverkas av finska kvalitetstillverkaren Babyidea, och är en av deras storsäljare på hemmamarknaden och i flera andra Europeiska länder. Prova en så förstår du!


Läs mer om knytblöjor här (bläddra ner på sidan). Där hittar du också information om hur lätt du knyter på en HempHour Strap på ditt barn, och om enkla modeller av knytblöjor du kan klippa till hemma för att prova blöjtypen.